Kedves Érdeklődő!

Egyéni Jógaórák Szombathelyen a Móricz Zsigmond u. 27.-ben.

Megnyitottunk! Harmónia, béke és csend jellemzi azt a kezelőhelyiséget, ahová a feltöltődni, ellazulni, gyógyulni váró vendégeinket várjuk.

Tizenkét éves jógaoktatói és gerincterapeuta tapasztalattal, valamint masszőri tudással úgy éreztem, itt az ideje egy saját stúdió elindításához.

Bejelentkezés telefonon: +36306205806

 Amiben tudok segíteni:

  • gerinc és mozgásszervi megbetegedések, degenerációk gyógyítása
  • női problémák (menstruációs zavarok, nőgyógyászati megbetegedések, meddőség) gyógyítása
  • babavárásra történő felkészítés (könnyebb szülés, kapcsolatfelvétel a magzattal)
  • testkultúra (fogyás, hízás - a test jellegének megfelelő testsúly meghatározása, tanácsadás annak eléréséhez)

 

Egyéni jógaórák

Előzetes konzultáció 30 perc: 2000 HUF

Jógaóra 45 perc: 4500 HUF

Relaxációs jógaóra 45 perc: 3500 HUF

Speciális jógaóra 60 perc: 3500 HUF

Kismamajóga 60 perc: 3500 HUF

 

Egyéni jógaóra:

egyénre szabott hatha jóga alapokon nyugvó tradicionális jóga. Ezeken az órákon figyelembe veszem az egyént, a testi adottságokat, a jellemet, és ha va,n az egészségügyi problémát. Előzetes konzultáció szükséges minden esetben.

 

Előzetes konzultáció:

egy beszélgetés keretében felmérem a páciens egészségi állapotát, az igényeket. A rendelkezésre álló egyénről alkotott információk, orvosi leletek, egészségügyi problémák és benyomások alapján összeállítom az egyénre szabott jógagyakorlást. Ha szükséges étrendet ajánlok, illetve mozgásformákat, amelyek az egyén testalkatának, habitusának, jellemének megfelelnek.

 

 

Relaxációs jógaóra:

Különösen ajánlom azoknak, akik úgy érzik, hogy rohanás az életük. Azoknak, akik alvászavarral küzdenek. Anti-depresszánsok, altatók vagy alkohol helyett, relaxáció. Depresszió, szorongásos állapotok kezelésére, enyhítésére és feloldására alkalmas módszer. Pszichológus és gyógyszeres kezelés alatt álló betegek jelentkezését is várom, de kizárólag orvosi, illetve szakemberrel való konzultáció mellett, velük együttműködve érhetünk el jó eredményeket. Nálunk légző gyakorlatokat és pihentető pózokat gyakorol be a páciens, amelyeket a mindennapokban alkalmazni tud. A pihentető pózok után következnek majd, a relaxációs gyakorlatok is természetesen. Előzetes konzultáció szükséges minden esetben.

 

Speciális jógaóra:

Azoknak ajánlom, akik már évek óta jógáznak, és szeretnék elmélyíteni jógatudásukat. Gyakorolnak, de megrekedtek. Nem biztosak a tudásukban. Szeretnék, ha egy órán keresztül csak velük foglalkoznék, javítanám, figyelném őket. Ezen az órán a hozott tudást javítom. Nem mutatok új jógapózt, maximum csak olyat, amely rávezet, hozzásegít ahhoz, hogy elérd a célodat egy-egy testtartással kapcsolatban.

 

Kismama jóga:

Második trimesztertől javasolt jógagyakorlatok egészen a szülőszobáig gyakorolhatóak. Sőt még a szülőszobában is! Segít a babavárás fiziológiai változásainak könnyebb elviselésében, egyedi és közvetlen kapcsolat felvételt a babával. A kismama megtanulja, hogy melyek azok a technikák, amelyekkel úgy tud lazítani bizonyos, kiemelten fontos testrészeket, hogy a többi izomzata dolgozik. Légzéstechnikákat tanul meg, amelyek segítenek a vajúdásnál és a szülésnél.